Tuesday, July 10, 2012

Orlando Bloom & Baby


Hujung minggu lepas dengan malam semalam saya dan incik suami sibuk di rumah melayan LORD OF THE RINGS. Incik suami dah berkali-kali tgk, saya ni yang baru first time tgk hahaha. Mesti korang nak cakap “ ketinggalan betul minah sorg nih” hehehe tapi saya tak kisah pon :P …. Memang dulu takde rasa pon nak tgk LOTR nih, sbb cite ni kan sekuel, kalau tak tgk satu siri saya rasa mcm tak akan paham dah hehehe. apa-apa pun skrg saya dah abes tgk ketiga-tiga episode LOTR nih. Yang pertama sekali “The Fellowship Of The Ring”, yang kedua “The Two Towers” dan yang terakhir sekali “The Return Of The King”…Siapa yang tak tgk lagi, boleh lah cuba tgk hehe. Mmg best!

Ohhh nak cerita pasal Orlando Bloom sebenarnye ni. Dalam cerita ni kan si hensem dan si gorgeous Orlando Bloom nih. Dalam cite LOTR nih nama die Legolas…hensemmmmm nye hehehehe. Dan tiap kali si legolas nih kuar dengan action2 yang memang awesome kan, si kenit dalam perut nih mcm berpesta-pesta plak. Mcm seronok sgt tgk si legolas nih hehehe. maybe si kenit pon suka tgk Orlando Bloom hehehehe.. terus saya dan incik suami tertanya-tanya “eh, ni baby girl ke?” mcm teruja jer si kenit nih tgk Orlando Bloom ni hehehe….Nah tepek sikit gambar Si Kacak ni :)


Dah pergi buat kerja semua orang :)
Have a nice day :)

25 comments:

Cikpuan rara said...

ala xtgk gak.tgh separuh2 je.

Bazilah (^0^) said...

rara : tgk lahhhh. best sgt huhuhu

eMMe said...

Oh! LOTR erk..tak tgk la.. yg 1st je tgk, 2nd 3rd tak tgk lagik, best ek, leh la cari Cd cetak lompak pas ni, hehehe...

Dear, blom scan ek? tah2 girl kan..kan.. mesti comel.. cam mix omputeh skit, heeee~

LiNda said...

huaa..linda tak tgok the lord of the rings,. semua orang ckap best. linda lagi la ketinggalan. Hehe..ntah2 baby girl, teruja tgok si kacak orlando bloom,...:)

Bazilah (^0^) said...

emme : tgklah kak, best sgt. Berbaloi-baloi lah tgk berjam-jam hehehe. lom scan lagi kak. Bazi ngan husben igt konon2 nak surprise, maybe xnk tahu gender kot hehe

linda : hehehe xpe linda, ada masa lg nk tgk. Download cpt yer hehehe. itulah ktorg pon terpkir ni baby girl ke sbb mcm suka sgt dia hehehe

Mrs Lurve said...

hahaha...pandai pulak baby excited ehh..

adyna said...

akak tak minat citer nie..en babah je minat :)

Kakzakie said...

Kakak dah tak rajinlah nak menonton Zila. Kalau cuti sekolah anak-anak suka juga menonton LOTR ini...

ctmah said...

pun x pnh tgk.hehehe

Kesuma Angsana said...

x suka tgk LOTR tp suka kat pelakon2 nyer hikhik

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Seronok kan bila baby dah pandai menendang2 dlm perut..

*LOTR - blom berkesempatan menonton. Kak Mirror mmg selalu "tertinggal keretapi".. :D

Noli@Ibu Wafa said...

bby kat dlm tuh sgt comeyyy gayanye..;)
take care ;)

Ryn said...

pandai dy...yg ensem2 je nak ye..hehehe....:)

bunga_rose said...

layan LOTR ni pun time takde cite lain da tayang kat tv..tapi not bad la cite dia, boleh layan laaa

Shakina Farhan said...

eeeeeee..die mmg sgt ensem lg2 dlm cite LOTR ni..rse tenang je wlpun rambut putih..haha..baby tu ikut suke sbb mommy die suke kot..baby kina ni plak suke tgk supermodel & bola..menendang aje tp baby girl, sbb papa die suke bola kot..

IntaNBerliaN said...

sy pun xtgk gak cuma tgk sikit2 je.. hihi

*akak due 3/11.. insyaAllah :-)

nur anis said...

saya tak pernah tengok cerita ni....

Bazilah (^0^) said...

azie : hehehe itulah tuh :)

adyna : sy dulu cm x minat gak kak,dah tgk baru tahu ooo best rupenye hehe

kakzakie : sy pon jrg tgk tv dah kak, ni tgk pon sbb husben download :)

ctmah : try lah tgk :)

kesuma angsana : ohhh, mesti akk minat yg hero2 nih hehe

kak mirror : hehe kite nih sesame lah tertinggal keteapi kak :P

noli@ibu wafa : itulah comel jer die gerak2 :) insyaALLAH. thanks yer :)

ryn: die ikut ummi die kot haha :D

bunga_rose : oklah kan, adventure pon best. asalkan x wat bazi tertido dh kira great lah cite tuh hehe

Kina : kannnnnnn, mmg hensem kan. mmg tenang je muka dia dlm LOTR tu.aah yelah kot mommy nye eksaited baby pon ikut sekali lah kan hehe. baby kina tu nnti kuat berlari kot nnti :)

intan berlian : eh dekat2 lah due kita :)

anis : try lah tgk :)

azizah :) said...

eee baby girl ni gatal kot..suka yg nsem je..hehehe :p

mamyharraz said...

wahh jalan citer mcm menarik.ok nnt nak carilah cd kt rmh ada tak LODR nih..rasa mcm ada suami akk punya.

izz iizza said...

memang best citer ni..sy pun siap beli cd original lagi buat koleksi dari episod dia yg pertama hingga penamat..dah berkali-kali ulang tengok gak kot..:)

izla said...

nanti baby dalam perut ada iras2 orlando bloom. kacak tuh!!!

Bazilah (^0^) said...

azizah : hahaha mommy nye eksaited tgk si kacak, die pon suke lah kot haha

mamyharraz : cari kak jgn tak cari hehe

izz : wahhhhh, sama lah ngan husben bazi nih. mmg dh berkali-kali dia tgk

izla : kalau boy, dpt iras orlando bloom mmg kacak habeslah nnti hehehe

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam..

en asben cma pun suka sgt2 movie lotr ni..semua yg kuar kat cinema die g tgk.. ehehe

orlando ni cute gak :) ehehe..bby berkenan tu.. :)

salam kenal dr cma..keep in touch ok :)

lawa blog :)

CikPuan Ira said...

mmg hensem & sweet muka boboy orlando nie..

 

Template by BloggerCandy.com