Wednesday, July 4, 2012

Mom's Care Mega Baby Fair 2012



p/s : Kalaulah Ampang Point ni sebelah umah jer, mmg laju jer pegi hehehe. x dpt shopping, dpt window shopping pon jadilah... baju budak2 skrg comel2 sumenye. dulu masa kenit2 xde pon baju yg cantik bergaya menawan mcm skrg :D jelesss rasa huhuhu. tapi dulu masa kenit2 apa jer baju ibu ayah beli dah rasa sgt cantik dah kan :) tenkiu ibu tenkiu ayah :)

12 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

shopping laju jek! :D

azizah :) said...

betul2.. baju baby sekarang comey3..geram je rasa kan.. nak je borong semua.. yg jual on9 pon cantik2..

♥ Wina ♥ said...

hurmmm samalah..kalaulah dekat.....

Kesuma Angsana said...

mesti best ni but saya xde baby pown hihi

Mrs Lurve said...

seyesly memg suka pegi kalo ada fair utk baby or mommy, mcm bazilah ckp, kalo xbeli..just cuci2 mata ckuplah hihihi

Cikpuan rara said...

hopefully bukan indah kabar dr rupa lah.hehehe.ampang point dekat je ngan umah rara =)

anitadiana said...

nak beli awal sangat rasanya..nanti-nanti lah kot..tapi gi cuci mata ok gak....

Bazilah (^0^) said...

mrs eady : harussss hehe :P

azizah : kan, rambang mata tgk :)

wina : kalaulah dekat, mesti wina dah borong byk kan hehe

kesuma angsana : windw shopping pon okey :)

azie : hehee sama lah kita. dpt tgk pon okey kan tp kalo dpt beli apatah lagi hehehe

rara : dekat ke? g la rara, pastu btau best ke tak hehe

k.nita : g cuci mata lah kak :)

IntaNBerliaN said...

baju baby mmg cantik2.. rabun bijik mata nengok.. hihii

Bazilah (^0^) said...

Intan : hahaha mmg sgt betul :D

CikPuan Ira said...

jauhnya nak pg

izz iizza said...

lagi-lagi kalau baju baby girl kan..macam-macam pilihan ada..rambang mata..:)

 

Template by BloggerCandy.com