Monday, July 16, 2012

Monday Blues : Mind Trick








Ape yang korang nampak?
:)

Monday bluessss lalalaalaaaa
Arini berpuasa dengan incik suami
Menu sahur : suami makan nasi & lauk, isteri makan roti dengan tuna (kes xde selera nk mkn nasi)
Belum apa2 lagi, isteri ni dah termuntah pagi td huhuhu, nasib waktu utk bersahur boleh lagi, terus ngappp roti ngan air :)
Harap2 dpt bertahan sampai ke maghrib :)


24 comments:

aTy _faRed~ said...

ha'ah lar..yaeeyyy..aty teror..hahaha..macamaen ley buat macam tu ek..hurrmm...

Kakzakie said...

Selamat berpuasa. Kakak rehat dari berpuasa hari ini..

♥ Wina ♥ said...

nampak muka org tu gerak²! heheheee

selamat berpuasa...

nur anis said...

nampak bayang muka orang tu..haha

♥ ROS ♥ said...

haisshh xnmpak pun :( ros mesti mkn nasi..asben yg xleh mkn nasi slalunya klu bersahur..hahha

mama aryan said...

selamat berpuasa yer..insyaAllah dpt bertahan sampai waktu berbuka ye

adyna said...

insyaAllah jadikan itu cabaran..sempat posa nie :)

p/s: bazi pinggan corelle tu patut dia bagi hadiah design simple je hehehe

~ NANA ~ said...

nampak orang! hehe

anna alaui said...

rajinnya puasa sunat..;)

izla said...

nampak muka orang. heheh..

selamat berpuasa!!

Cik Puan Rara said...

makan apa buka ni?

Kesuma Angsana said...

moga dipermudahkan yek!

puan.mila said...

selamat berpuasa...moga bertahan ye :)

Adylia Qarissa said...

jangan posa yangyookkk ;p

Bazilah (^0^) said...

aty : yeayyyy hebat2 congrats sbb nmpk hehehe

kak zakie : tenkiu kak, still bertahan lagi smpi skrg :)

wina : hehehe betul2..thanks wina :)

anis : yeayyy full mark utk anis :)

ros : x nmpk ke ros? ros mamai lg kot mase tgk td hehehe. akk x selera lah nk mkn nasi pepagi nih :)

mama aryan ; insyaALLAH kak, masih bertahan lg ni :)

kak adyna : insyaALLAH :) untung akk dpt pinggan corelle tu

Nana : hehehe yeyy tepat sekali!

anna : :)

izla : yuppp tepat sesangat :)

rara : buka ape ek? hmmm x tahu lagi tp suami ajak berbuka kt luar hehehe

KA : insyaALLAH kak :)

mila : hehehe baik :) skrg still dpt bertahan :)

adylia : hehehe tak yangggyokk pon :D

ctmah said...

still puasa lagi ke tu?hopefully dpt bertahan till azan maghrib ye :D

eMMe said...

Baz, sihat ke?
puasa ke?
dah muntah sahur tadi...
larat ke?

pst: akak tido okey, tapi sakit belakang, tak selesa, ngiring2 ke kanan kiri... cepat lenguh/kebas, n start pakai stoking dari last week..tapi tetap gak tak selesa... takpela.. janji tak ngantuk n penat di siang hari.. cergas! InsyaAllah...

Bazilah (^0^) said...

ctmah : alhamdulillah berpuasa lgi :)

Kak emme :sihat kak alhamdulillah. aah termuntah dah masa sahur td, maybe sbb lapar sgt kot :D tp skrg still boleh bertahan lg :) psttt,bazi pon tido mengiring jgk skrg, tp kenkadang telentang jgk bila dh lena kot :D xpe kak, tidur lah cmne pon, asalkan esok tuh kita larat lg nk bekerja! Chaiyok :)

bunga_rose said...

tak boleh nak tumpu mata kat titik tu.. kepala pening.. nampak muka sape, artis ek?

eB said...

camner leh nmpk org eh? :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

cam nmpk muke mamat ensem je... hihih...

selamat berpuasa ye..
cma tinggal 2 ari je lagi nnti.. :)

izz iizza said...

selamat berpuasa..:)

Bazilah (^0^) said...

rose : nmpk muka siti nurhaliza hehehe

eB : hihihi x tahu lah cmne dorg wat. mungkin kita punya imaginasi kot :)

cma : mamat ensem cm suami sendiri ke? hehehe. lagi 2 hari? chaiyok cma :)

izz : dah kenyang kak hehehe

IntaNBerliaN said...

best tu.. siap hubby temankan pose.. :-)

 

Template by BloggerCandy.com